O Hollywood'un en ünlü yapımcılarından biri, bu güne kadar bir çok dünya çapında unlü sinema oyuncusuyla çalıştı. Adı Harvey Weinstein. Bu çirkin ruhlu adamın bu güne kadar, Angelina Jolie dahil olmak üzere bir çok kadına cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

İtalyan oyuncu Asia Argento, Hollywood film yapımcısı ve Miramax film stüdyolarının eski başkanı Harvey Weinstein’in, kendisine 21 yaşındayken Fransa’da bir otel odasında tecavüz ettiğini söyleyince yer yerinden oynadı. Bir anda sadece Amerika değil tüm dünya bu çirkin ruhlu adamı konuşmaya başkadı.

Angelina Jolie de Weinstein’in yapımcılığını üstlendiği “Playing By Heart” Kalpten oyun filminin çekimleri sırasında, yapımcının kendisinden bir otel odasında cinsel saldırıda bulunmak istediğini açıkladı.

Gwyneth Paltrow ise kariyerinin başında ve henüz 22 yaşındayken Winstein’in kendisine Beverly Hills Oteli’nde cinsel istismarda bulunduğunu belirtti.

ABD’li oyuncular Mighty Harvey ve Rosanna Arquette de Weinstein’in kendilerine tacizde bulunduğunu ve ünlü yapımcıyı reddettikten sonra yıldızlarının söndüğünü anlattı.

Paltrow ve Jolie, olay ortaya çıkarsa meslek hayatlarının bitmesinden korktukları için, bu güne kadar bu korkunç gerçeği herkesten gizlediklerini açıkladı.