15 Temmuz 2016’da TSK’da bulunan asker kılığına girmiş bazı terörist muridlerine Pensilvanya’dan verdiği emirle Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini yıkmak için darbe girişiminde bulunan Fethullah Gülen, internete düşen konuşmasında ufoları gördüğüne işaret çekti.

15 Temmuz günü 68’i polis olmak üzere 241 vatandaşın hayatını kaybetmesine sebep olan Gülen’in, Pensilvanya’da bir binada yaşadığı olay internette izlenme rekoru kırdı. Gülen olayı şöyle anlattı:

"O binanın dışa doğru olan bölümünde benim kaldığım oda da vardı. Bir bu tarafına böyle koridor gibi bir gezme yeri vardı. Bir de böyle vardı, bir de öyle.. Ben hep öyle gider gelirdim, bir “U” gibi içinde dolaşırdım böyle. O gün yine gece şafaktan 1-2 saat önce kalkıp, dolaştım öyle. Dolaşmalarda elime tesbihi alır, bazen kendi cemaatime bazen ümmeti Muhammed’e dua ederim öyle dolaşırken boş geçmesin diye.

Yine öyle sürat için böyle dolanıyorum, gözüm bu tarafa doğru ilişti. Baktım böyle 5-10 tane, 20 tane uçak gibi geldi bana. Onlar ordan, işte gökyüzünün ortasına doğru geliyorlar, bu binanın buradan kayıyorlar”

Pensilvanya’da yaşam mücadelesi veren, 75 yaşındaki FETÖ elebaşısı Fethullah, sözlerine şöyle devam etti:

Önce çok dikkat etmedim, bir şey dikkatimden kaçtı; hiç sesleri yok, sesleri olmayan uçaklar..

Ne zaman aklıma geldi niye sesleri yok diye bunların şu an hatırlayamıyorum ama herhalde çok uzakta filan demişimdir. Ama uzakta olunca ışıkların da görünmemesi lazım. Yani ses gelmeyecek kadar olunca ışık ta olmaması lazım.

Fakat ben bir daha geldim, baktım öyle beş on tane uçak değil, 500 tane uçak… Önce dedim ki herhalde Balkanlar’dan manevra mı var ne var yani bu bizim uçaklar şeye gidiyorlar. Gece bu saatte herhalde oralarda bir gösteriye filan gidiyorlar, kavrayamadım önce.

Bir daha dolaştım geldim, baktım böyle buradan dolaşıp gidiyorlar ufka doğru; ufuktan kayboluyor.

Sonra bir daha geldim, baktım beş yüz falan değil, binlerce uçak…

O zaman aklıma geldi “Yav!” dedim bizim Türkiye’nin bu kadar uçağı yoktur ki”…

Yaklaşık 40 yıllık süreç boyunca Türkiye içerisinde Paralel yapılanarak; yasama, yürütme, yargı, emniyet, eğitim ve istihbarat gibi bir çok alana sızan FETÖ elebaşı lideri Paranoyak Fethullah’ın, daha ne gibi iddialarda bulunacağı merakla bekleniyor.

Zeynep KAYA (İstiklal)