Ülkenin köklü gazetelerinden "Jutarnji List"in maça ilişkin haberinde "Dinamo Zagreb, Fenerbahçe’ye karşı oyunu domine etti." ifadesi kullanıldı.

"Maksimir’de rapsodi" başlığının kullanıldığı gazetede, Dinamo Zagreb’in UEFA Avrupa Ligi’ne büyük bir zaferle başladığı belirtilerek, "Organize ataklar, güzel paslaşmalar, harika goller... Dinamo gerçekten etkileyiciydi." değerlendirilmesinde bulunuldu.

"Vecernji List" gazetesindeki "Muhteşem Dinamo, Fenerbahçe’yi ezip geçti." başlıklı haberin detayında, Dinamo Zagreb’in teknik direktörü Nenad Bjelica’nın net oyun vizyonuna sahip bir takım oluşturduğuna değinildi.

Karşılaşmada iki gol kaydeden Izet Hajrovic’in ön plana çıkarıldığı gazetede, Bosna Hersekli futbolcunun dün gece çok etkili olduğu vurgulandı.

"Gol"ün "Dinamo, Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi’nin ilk haftasında dağıttı." başlıklı haberinde, Hırvat takımının bu sezon için büyük umutlar verdiği kaydedildi.

"Spornet"in haberinde ise Dinamo’nun Fenerbahçe’yi 4-1’lik farklı bir skorla geçtiği vurgulanarak, "Dinamo, Avrupa Ligi’ne daha iyi bir başlangıç yapmayı düşünemezdi. Zagreb’e konuk olan Fenerbahçe kesinlikle yenilgiyi hak etti." ifadeleri kullanıldı.