Albümünde Hazreti Adem ve Hazreti Havva'ya hakaret eden sözde sanatçı Aksu'ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

İslam'ın kutsallarına ve değerlerine saldıran, hakaret eden ve adına sanatçı denilen Sezen Aksu, "şahane bir şey yaşamak" isimli son klibinde ilk insan ve ilk peygamber Hazreti Adem ve Hazreti Havva annemize hakaret etti.

Aksu'nun şarkısında "Biniyoruz bir alamete / Gidiyoruz kıyamete/ Selam söyleyin O cahil / Havva ile Adem'e" şeklinde hakaret ediliyor.

Haddini aşarak ilk insan ve ilk peygamber Hazreti Adem ve Hazreti Havva'ya hakaret etme cüretinde bulunan Aksu'ya çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da "HaddiniBilSezenAksu" hashtag ile tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcılarından sözde sanatçı Aksu'ya tepkiler şöyle:

"O Sezen Aksu isminde kendisine 'Sanatçı' denilen biri, 2 hafta önce çıkarmış olduğu 'Şahane Birşey Yaşamak' isimli son klibinde; İlk İnsan ilk Peygamber Hz. Adem (Aleyhisselam) ile Hz. Havva Annemize için "Selam söyleyin O Cahil Havva ile Ademe" diyerek Hakaret Etmiştir.

Kalbinde iman bulunan Savcı ve Avukat kardeşlerimize çağrı yapıyorum. TCK_216 'ya 9Öre Dini değerlere hakaret edip, istihza, alay ve eğlence aracı yapan bu şahıs hakkında tahkikat başlatsınlar.

Sözlerin ilgili kısmını YouTube'dan izletip kendisine para kazandırmayın diye alt fona koyuyorum. ALLAH rızası için tepki gösterin, tarafsız kalmayın."

Bir başka kullanıcı; "Seslendirdiği şarkıda, Allah'ın yarattığı ilk insan, ilk peygamber Hz. Adem'e ve onun eşi olan Hz. Havva Annemize hakaret eden! Sabetayist, ahlaksız ve alçak bir kadın olan Sezen Aksu haddini aşmıştır. #sezenaksuHaddinibil" dedi.

Yine bir sosyal medya kullanıcısı, "Sanatçı sanatını icraat eder. Sanatçı insanların inançlarına saygılı olur. Sanatçı herkesi kucaklar bir kesime hitap etmez. Demokrasiden özgürlükten bahsedenler dinimle alay edip şarkı yapıyor olmuş. Biz sizin dininize karışmıyoruz. YETER ARTIK" diyerek haddini aşan sözde sanatçıya tepki gösterdi.

Mukaddesatta yapılan hakarettin cezasız kalmaması gerektiğini belirten bir başka sosyal medya kullanıcısı da "Keşke müziği bırakıyorum dediğinde bıraksaydın da bunlara şahit olmasaydık. Hz. Adem ve Hz. Havva ya hakaret ettiği şarkının tüm platformlardam kaldırılmasını istiyoruz ayrıca bu şarkıya yapan şahsa da ceza verilsin. Mukaddesatımıza hakaret cezasız kalmasın #SezenAksuHaddiniBil" ifadelerini kullandı.