Kardeşinin askere uğurlayan Selma Bilek asker eğlencesi sırasında dehşeti yaşadı. Sokakta yapılan eğlence sırasında bir gencin elindeki havai fişeğin yüzünde patlamasıyla yüzünde yanıklar oluşan genç kız hayatının en zorlu sürecini yaşadı.

Eski fotoğraflarına bakamadığını söyleyen genç kız fotoğraflarına baktığında gözlerinin dolduğunu söyleyerek olay anını şu şekilde anlattı: Arkam dönüktü yüzümü döndüğümde çocuğun eliyle salladığını gördüm meşaleyi, meşaleden fırlayan alev topunun direkt yüzüme geldiğini hatırlıyorum. O an zaten ellerimi yüzüme attım. Yüzüm göğsüm alev aldı, kıyafetlerimin hepsi tutuştu gözüme de geldi.

"YÜZÜME DOMUZ DERİSİ UYGULANDI"

Tedavi sürecini de anlatan genç kız yüzüne domuz derisinin uygulandığını söyleyerek "kabuk olarak attı zaten yüzüm kurumasını sağladılar. Psikolojik sancılar çekiyordum daha kötülerini gördüm biraz da şükrettim Allah'a dua ettim" dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Eğlence bir anda kabusa döndü, genç kız olayın ardından apar topar hastaneye götürüldü. 2 haftalık bir tedavi sürecinden geçen genç kıza doku nakli yapıldı ve yüzündeki izler yeni yeni kaybolmaya başladı. Selma Bilek'in yüzünün yanmasına neden olan kişinin kendisinden özür dilemesinin ardından şikayetçi olmadığını söyledi.