Trabzon'da işe gitmek üzere durakta otobüs bekleyen 22 yaşındaki inşaat işçisi Mustafa Mandıralı, serseri bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın akrabası olduğu öğrenilen genç yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyor.

DURAKTA YERE YIĞILDI

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Bahçecik Kavşağı'nda saat 08.30 sıralarında işe gitmek için otobüs bekleyen inşaat işçisi Mustafa Mandıralı (22), aniden yere yığıldı. Kanlar içerisine kalan gence önce durakta otobüs bekleyenler müdahale etti. Ardından da olay yerine 112 sağlık ekibi çağırıldı. Trabzon Numuna Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Mustafa Mandıralı'nın başına "serseri kurşun" isabet ettiği belirlendi.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgede inceleme başlattı. Serseri kurşunun geliş yönünü tespit etmeye çalışan kriminal ekibe, ağır suçlar büro amirliği ekipleri de destek veriyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın akrabası olduğu öğrenilen gencin başından çıkarılacak olan merminin Samsun Kriminal Laboratuarı'na gönderileceği ve burada yapılacak olan incelemede merminin ruhsatlı silahtan atılıp atılmadığının tespit edileceği öğrenildi. Tedavisi devam eden gencin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Habertürk