House Cafe'de bir araya gelen Gizem Güven ve Zeynep Özkaya, iki saate yakın keyifli vakit geçirdiler.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen genç oyuncular, üniversite eğitimlerine devam ettiklerini dile getirdiler. Gizem Güven, Endüstri Ürünleri Tasarımı okurken; Zeynep Özkaya Çevre Mühendisliği bölümünde okuduğunu belirtti.


Gizem Güven, "İnsanlar oyunculuğu bıraktığımızı sanıyor ama bırakmadık. Hem üniversiteye gidip hem de oyunculuk yapmak çok zor iş. Tercih yapmamız gerekiyordu, eğitimimizi tamamladıktan sonra tabii ki oyunculuğa geri dönmeyi çok istiyoruz. Zeynep de benim gibi düşünüyor" şeklinde konuştu.

Zeynep Özkaya, "Oyunculuğun dışında bir mesleğimiz daha olsun istedik. Gizem'in dedikleri çok doğru. ikisini aynı anda götürmek çok zor bir iş" ifadelerini kullandı.

"Oyunculuk teklifleri alıyor musunuz?" sorusuna Gizem Güven, "Evet, oyunculuk teklifleri geliyor ve üzülerek kabul edemiyoruz. Ayrıca bir menajerle de çalışmıyoruz" cevabını verdi. Özkaya ise "Oyunculuk tarif edilemez bir duygu. Yıllar önce yayınlanmış bir dizinin etkisini hala sokakta görebiliyoruz ve hala bizi hatırlıyorlar. Yüzlerdeki tebessüm bizi de mutlu ediyor" dedi.

Basında ara ara kendilerine yer verilmesinden hoşnut olduklarını dile getiren genç oyuncular, "Şu an beğendiğiniz bir oyuncu var mı?" sorusu üzerine, "Seranay Sarıkaya'yı çok beğeniyoruz" dediler.