PKK’lı hainler operasyonların devam ettiği Hakkari’de de saldırmaya devam ediyor. Yüksekova’daki saldırılarda binada öğretmenevinde bulunan öğretmenler ve bazı vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından tahliye edildi.

YARDIMLAR ARALIKSIZ DEVAM ETTİ
Güvenlik güçlerinin ilçedeki vatandaşlara yiyecek ve yaşam malzemesi dağıtımları da saldırıya rağmen aralıksız sürdürdü.

OPERASYON DEVAM EDİYOR
Yüksekova’da PKK’lı teröristler tarafından Eski Kışla, Orman, Mezarlık, Yeşildere, Yeni, Cumhuriyet, Dize, Güngör ve Esentepe mahallelerinde kazılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla 13 Mart’taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle’ operasyonu devam ediyor.

EMNİYET BİNASINA VE ÖĞRETMENEVİNE HAVAN TOPUYLA SALDIRDILAR
PKK’lı teröristler, emniyet müdürlüğü binası ile öğretmenevine havan ve roketatarlı saldırıda bulundu. Binada bulunan öğretmenler ve bazı vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından tahliye edildi. Tahliye edilenler sağlık kontrolünden geçirilirken, güvenlik güçlerinin ilçedeki vatandaşlara yiyecek ve yaşam malzemesi dağıtımlarını da aralıksız sürdürdüğü belirtildi.