Bir dönem Türkiye'nin en büyük lojistik şirketlerinden biri iken, yaşadığı mali darboğazı aşamayan Martaş Lojistik'te faaliyetler durma noktasında.

Kurt ailesine ait şirketin, piyasaya ve bankalara 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. 36 milyon liraya yakın Turkuaz Petrol, bir süre önce haciz kararı aldı.

Dinçer Gökçe imzasıyla Hürriyet'te yayınlanan habere göre; alınan haciz kararı gereği bu sabah Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadığı evde gidildi. Haczedilen eşyalar, kamyona yükleniyor.

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik" dedi.

MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Okan Kurt'un avukatı aile şirketi Martaş'ın darboğaza düşmesi hakkında açıklama yaparak şirketin borçlarını kapatmak için bütün mal varlığı ile borçların kapatılacağını söylemişti.

"SIKI, SAĞLAM BİR BORCU VAR"

Eşinin yüklü miktarda borcunun olduğunu söyleyen Demet Akalın, "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" açıklamasını yapmıştı.

Demet Akalın'ın villayı aldığını Instagram hesabından şu sözlerle duyurmuştu: "Hayal et... İyi günlerde mutlu günlerde yaşamak nasip etsin aşkım."