TRT'ye açıklamalarda bulunan Hacısalihoğlu "Muharrem Usta alamayacağı paradan gövde gösterisi yapıyor, kendisi kulübe nakit bağışı teklif etmiyor alacağımdan düşün diyor. Usta'nın alacakları ile ilgili dosyalar hala inceleniyor özellikle basketbol kulübüne yönetim kurulu kararı olmadan gönderilen paralar var bunlar inceleniyor " dedi.

Hayrettin Hacısalihoğlu, Usta'nın Ersun Yanal iki maaşa anlaşmak istemişken kendisini kovduğu ve bunun kulübe 10 trilyona mal olduğunu ifade etti.

Özer Hurmacı'da da benzer durumun olduğunu belirten Hacısalihoğlu, ''Özer, sözleşme fesih isteğine karşılıksız evet diyor ama Muharrem Usta onu da reddediyor transferin son gününe kadar oyalıyor ve o olayda kendilerine 6 trilyona mal oldu'' dedi.

Muharrem Usta'nın Burak Yılmaz'ı zamanında Beşiktaş'a 3.5 milyon avro karşılığında sattığını sonra ise Beşiktaş'ın bu işten vazgeçtiğini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu diğer transferlerde de bir çok menajer ilişkisi olduğunu kaydetti.

Son olarak Özkan Sümer'in istifasına değinen Hayrettin Hacısalihoğlu Başkanla bu konuyu görüşeceklerini ve Özkan Sümer'le de bir araya geleceklerini belirtti. Özkan Sümer'in bu camia için çok önemli olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu bir şekilde onunla devam etmek istiyoruz ama kararı o ve yönetim verecek dedi.

Trabzonspor'da Muharrem Usta dönemine ait hesapların incelenmesi işleminin tamamlandı. Bağımsız denetçilerin inceleme raporuyla ilgili kulüp tarafından hukuksal işlem başlatılıp başlatılmayacagina karar verilecek. Öte yandan zararların hukuki süreçten önce ödemesi için Usta'ya teklif yapılmasının söz konusu olduğu öğrenildi.