Gigi Hadid, dünyanın şu sıralar en çok konuştuğu genç modeli. Peki Gigi Hadid kimdir Gigi Hadid Müslüman mı? İşte Filistinli Gigi Hadid'in hayatı. Gigi'nin twitter ve instagram hesapları...

Gigi Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kalifornia'da doğdu. Filistinli Müslüman Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster'ın kızıdır. Gigi Hadid'in Müslüman olduğu da kulislerde konuşulmaktadır. Gigi'nin iki küçük kardeşi vardır: kız kardeşi, Bella ve erkek kardeşi, Anwar'dır.

Gigi Hadid 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

GİGİ HADİD'İN İNSTAGRAM HESABI

GİGİ HADİD'İN TWİTTER HESABI

GİGİ : 'FİLİSTİNLİYİM VE GURUR DUYUYORUM

Moda dünyasının yeni nesil modellerinden Gigi Hadid, kısa sürede adını dünyaya duyurdu.

Hadid, Instagram'da kız arkadaşlarıyla birlikte Hint kınası yaptırdıkları ellerinin fotoğrafını paylaştı.

"Çok güzel bir gece geçirdik" notunu yazan manken, hayranlarını "Yapacağınız yorumlarda kültürel ayrıma düşmeden önce lütfen soyadıma bakın. Hadid. Yarı Filistinliyim ve bununla gurur duyuyorum" sözleriyle uyardı.