Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla önemli bir gelir elde eden Hanife Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışıyor.

4 gündür İzmir-Aydın Karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan gelin adayı, çok mutlu olduğunu, işini sevdiğini belirtti. Yıllarca farklı sektörlerde çalıştığını anlatan Gürdal, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim" şeklinde konuştu.

Gürdal, sözlerine şöyle devam etti:
"Aslında instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum. "

Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını dile getiren Hanife Gürdal, "Tanıyanlar çıkıyor, genelde takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar" dedi.

Hanife Gürdal, evlilik programlarıyla ilgili olarak, "İyi ki katılmışım çünkü artık daha özgüvenliyim ve bu bana gurur veriyor" yorumunu yaptı.