Galatasaray'da Bursaspor maçında takımının galibiyet golünü kaydeden Tolga Ciğerci'den kötü haber geldi. Sarı kırmızılıların bu sabah yaptığı antrenmana katılmayan milli futbolcunun durumuyla ilgili kulüp doktoru Yener İnce açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Tolga Ciğerci'nin sakatlığı ciddi mi?

Galatasaray Sağlık Kurulu, Tolga Ciğerci'nin, fedakarlık yaparak oynayan ve eklem kapsülünde oluşan ödem nedeniye en az 2-3 hafta dinlendirilmesini öngördü. Sağlık Kurulu, Geçmişte yaşadığı fasya yırtığı nedeniyle Tolga'yı korumak ve ciddi bir sakatlık yaşamaması nedeniyle koruma amacı ile dinlendirmek istiyor.

İğne tedavisi ile fedakarlık yaparak forma giyen Tolga Ciğerci, Karabükspor maçında forma giymeyecek.

Avrupa'nın en golcü orta saha futbolcuları

İşte Galatasaray'ın Tolga Ciğerci için yayınladığı mesaj:
"Galatasaray, geriye düştüğü Bursa deplasmanında maçı çevirip 2-1 kazanırken takımımıza galibiyeti getiren Tolga Ciğerci gol sayısını 5'e çıkardı.

2013-14 sezonunda Hertha Berlin formasıyla tek gol kaydeden Tolga Ciğerci, 3 sezon aradan sonra tanıştığı gol serisini 5'e çıkararak Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig dahil en fazla gol atan orta saha oyuncusu oldu.

Opta'nın verilerine göre Tolga Ciğerci'yi takip eden orta saha oyuncuları 4 golle Bursasporlu Dzon Delarge ve Hertha Berlin'den Mathew Leckie oldu."