Sarı kırmızılı takımın Süper Kupa'da hem oynadığı kötü futbol hem de aldığı mağlubiyet sonrasında gözler yönetime çevrildi.

Acil olarak takıma takviye isteyen Teknik Direktör Fatih Terim, ilk olarak stoper transferinin yapılmasını bekliyor.

Barcelona'dan Marlon Santos, Anderlecht'ten Mbodji ve Milan'dan Zapata'yı gündemine alan Terim'in stoperde önceliği Jason Denayer. Yönetim, İngiltere'de transfer döneminin biteceği 9 Ağustos sonrasında Ada'ya çıkarma yaparak Denayer ve N'diaye için son kez girişimde bulunacak.

Belçikalı futbolcu için Manchester City kulübüne 550 bin Avro kiralama bedeli sunacak olan Sarı - Kırmızılılar, N'diaye için ise 2 milyon Avro'luk bir kiralama ücreti belirledi.

Galatasaray yönetimi, Belhanda, Gomis ve Maicon için ise 10'ar milyon Avro bonservis bedeli istiyor. Bu rakamları teklif edecek kulüp olursa, Sarı kırmızılılar 3 yıldızını da satmaya kararlı.

Fatih Terim, Belhanda'nın olası satışı sonrası bir 8, bir de 10 numara transferi talep edecek. Terim'in 10 numarası ise Aytemiz Alanyaspor forması giyen Emre Akababa. Yönetim, Başakşehir'i geri çeviren milli futbolcu için 3 milyon Avro'luk bir teklif yaptı.

Güney temsilcisinin bu teklife sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi, Milan'ın golcü futbolcusu Andre Silva'yı da transfer etmek istiyor. İtalyan kulübüyle anlaşan sarı kırmızılılar, 22 yaşındaki futbolcunun istediği 4 milyon Avroluk maaşı düşürmeye çalışıyor.