Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona eren derbinin yankıları sürüyor. Beşiktaş karşısında etkisiz bir performans sergileyen ve sahada kaldığı 60 dakika boyunca 0 şut, 0 kilit pas, 0 top kapma hamlesi ile oynayan Selçuk İnan'a sarı-kırmızılı taraftarlar da oyundan çıkarken ıslıklı protestoda bulundu.

Maçın üzerinden iki gün geçti ve flaş bir görüntü ortaya çıktı. Igor Tudor'um hamlesi ile oyundan çıkan Selçuk İnan, yedek kulübesine gelirken; önce Tudor'un ardından da yedek kulübesindeki tüm futbolcuların elini sıktı ancak son sırada oturan Sabri'nin elini sıkmadı. Selçuk İnan ile Sabri Sarıoğlu arasındaki bu görüntünün ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, "Selçuk ile Sabri arasındaki gerginlik uzun süredir var" şeklinde fikir birliğine vardı.

BU KRİZ İLK DEĞİL, SON DA OLMAYABİLİR

Selçuk İnan ile Sabri Sarıoğlu arasındaki gerginlik aslında Aralık ayında yaşanan bir olaya dayanıyor. Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray Yardımcı Teknik Direktörü Ayhan Akman ile tartışan Selçuk İnan, teknik heyetin kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. Selçuk'un kadro dışı bırakılmasının ardından flaş bir iddia gündeme gelmiş ve teknik heyetle yapılan toplantıda Sabri'nin "Onlar zaten daha önce beni de yemişti. Kadro dışı kalmamı sağlamışlardı. Herkes yaptığı hatanın bedelini öder" ifadelerini kullandığı belirtiltmişti.

Sabri ile Selçuk arasındaki "duvarın" sırları:

1- Sabri kadro dışı kaldı, Selçuk kaptan oldu.
2- Af için Sabri'ye göre Selçuk girişimde bulunmadı.
3- Aftan sonra Sabri çok istiyordu ama Selçuk kaptanlığı iade etmedi.
4- Sabri ilerleyen dönemde " Trabzon çetesi" olduğuna inanıp tepki koydu.
5- Fenerbahçe derbisinde Selçuk, "Kaptanlığı istiyorsan al" resti çekti.
6- Sabri, şampiyonluk törenine Selçuk'un son sırada çıkacağını öğrenince kriz çıkarttı

Kaynak: Sporx