B planı olarak Strinic düşünülse de Ganalı’daki ısrarını sürdüren G.Saray sabrının karşılığını alıyor. Juve’yi 4 milyon Euro’ya ikna eden yönetim Kwadwo Asamoah’ı İstanbul’a getiriyor.

G.SARAY’DA yönetim yeni sezon öncesi transferin 8. ve büyük oranda son halkası olan Kwadwo Asamoah’ta mutlu sona artık çok yakın. Forvete Gomis’i, 10 numaraya Belhanda’yı önliberoya Fernando, orta sahaya Ndiaye stopere Maicon, sağ beke Mariano, sağ kanada Feghouli’yi transfer eden sarı-kırmızılılar uzun zamandır sol beke takviye için uğraşıyordu.

GÜNDEMDE Napoli’li Strinic de olmasına rağmen listenin ilk sırasındaki Asamoah konusundaki ısrarından vazgeçmeyen G.Saray sonunda kulübe Juventus’u da ikna etmeyi başardı.

2.4 MİLYON EURO ALACAK

SARI-kırmızılılar Ganalı futbolcu ile el sıkışırken, Torino ekibi Asamoah’ın alternatifi olmaması nedeniyle işi yokuşa sürüyordu. Ancak taraflar arasında yürütülen yoğun pazarlıklar ve Juventus’un sol bek konusundaki sorunun gidermesinin ardından Asamoah’ın G.Saray’a gelmesinin önü açıldı. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibini 1 yıl daha mukavelesi bulunan 28 yaşındaki futbolcuyu 4 milyon Euro karşılığında bırakmaya ikna etti.

BU gelişmelerin ardından yıllık 2.4 milyon Euro’ya G.Saray formasını giymeyi kabul eden Asamoah’ın en kısa süre içinde İstanbul’a getirilip resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.