Galatasaray, ümit milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun geçici transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü Brentford F.C. ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, devre arası transfer çalışmaları kapsamında 21 yaşındaki oyuncu Halil Dervişoğlu'nun kiralanması konusunda sona yaklaştı. Başarılı futbolcuyu İstanbul'a getiren sarı-kırmızılılar, KAP açıklamasını da yaptı.

Galatasaray, Halil'in transferine ilişkin paylaştığı KAP bildiriminde, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nun kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brentford F.C. ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

HALİL DERVİŞOĞLU İSTANBUL'A GELDİGalatasa

ray'ın transferi konusunda anlaşmaya vardığı İngiltere Championship takımlarından Brentford'da forma giyen Halil Dervişoğlu, İstanbul'a geldi. Hollanda'dan kalkan uçağa binen Halil, İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. 21 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılarda kiralık olarak top koşturacak. Genç oyuncu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Halil Dervişoğlu, aynı zamanda Ümit Milli futbol Takımı'nda da forma giyiyor. Halil, bu sezon Brentford ve Twente'de toplam 12 resmi maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle mücadele etti.