Gerek takıma istenilen futbol oynatamayan, gerekse eldeki oyunculardan maksimum derecede verim alamayan Rikerink için artık tehlike çanları çalarken, Hollandalı teknik adamın Beşiktaş maçından çıkamaması halinde Galatasaray yönetiminin ‘JOR’ ile yollarını ayıracağı yerine ise Raşit Çetiner’le birlikte Tugay Kerimoğlu’nun göreve getirileceği iddia edildi.

"EĞER GÖREVE ÇAĞRILIRSAM TABİİ Kİ KABUL EDERİM"

‘Kayserispor maçından 3 puanla çıkılmaması halinde Galatasaray yönetimi Raşit Çetiner’i göreve getirecek’ iddiasının ardından 60 yaşındaki deneyimli teknik adam, "Eğer göreve çağrılırsam tabii ki buna hazırım" mesajını da vermekten geri kalmadı.

Çetiner, "Şu ana kadar benim kulağıma Galatasaray’ın teknik direktörlüğüyle ilgili herhangi bir şey gelmedi, dün Divan Kurulu toplantısı vardı ona da gitmedim. Aslında benim derdim Galatasaray’ın başarısıdır, inşallah başarılı olurlar da bizlere hiç gerek kalmaz. Olur da Riekerink’le yollar ayrılır bana ihtiyaç doğarsa tabi ki seve seve gelirim, Galatasaray benim kulübüm, benim camiam neden geri çevireyim." dedi.

Star