Hayallerin Arkandan El Sallamasın” kitabının tanıtım gecesine sevilen sanatçı İpek Açar, Fırat Çakır’ın ailesi, dostları, arkadaşları ve gazeteciler katıldı.

Taksim Pera Center Hotel’de gerçekleştirilen tanıtım gecesinde Fırat Çakır ile uzun süre birlikte çalışan, yaşam koçluğunu üstlendiği, danışmanlığını yaptığı dostları Fırat Çakır’ın kendilerinde vesile olduğu değişim ve dönüşümü davetlilerle paylaştı.

Misafirlerine hitap eden Fırat Çakır, kitabını kaleme alma sürecinden, içinde bulunan hikâyelerden, dostlarının katkılarını anlattı. Bu gecenin organize edilmesinde emeği geçen arkadaşlarına ve misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Gecenin Onur Konuğu Sanatçı İpek Açar'a İlk İmzalı Kitap

“Hayallerin Arkandan El Sallamasın” kitabını misafirleri için imzalayan Fırat Çakır, ilk imzayı böyle bir gecede kendisini yalnız bırakmayan Sanatçı İpek Açar için attı.

Misafirleri için tek tek kitaplarını imzalayan Fırat Çakır, Facebook üzerinde canlı yayın yaparak sayfasında kendisini takip eden binlerce sevenine hem kitabını anlattı, hem de teşekkür etti.

“Hayallerin Arkandan El Sallamasın” Sizlerle

Odanızın içine güneş gibi girecek bu kitap sizi önce aydınlatıp sayfaların arasında gezdikçe kendinizi tanıyıp tatlı bir sıcaklık hissettirecek. Kendinize tuttuğunuz bu aynanın karşısında sizi gülümsetecek.

Gözlerinizi uzun zamandır dolabınızda bekleyen elbiselere dikecek, giyip çıkardığınız ve kendinizi iyi hissetmediğiniz onlarca elbiseyi fırlatacaksınız. Kıyafetlerin ve yaşantınızın duygusal buğranından çıkıp boş valizle yolculuğa çıkacaksınız.

Bu yolculukta sayfalarda ilerledikçe bavulunuza çok fazla duygu biriktireceksiniz.

Hayallerinize inanırsanız çok yaklaşmışsınız demektir. Sakın artık durmayın! Geçmişi hatırlayıp umutsuzluğa kapılmayın. Hayal edin, tüm hücrelerinizde hissedin ve başarıyı yakalayın.

Arka Kapaktan

Bazılarımız hayal dünyasında yaşar bazılarımız hayallerinin gerçeğe dönüştüğü dünyada.

Bazılarımız korkularını büyütür bazılarımız geleceğe umut eker

Sen, hayallerinin başkasının gerçeği olmasını istemiyorsan;

Hedeflerini belirle,

Hayal et,

Elinden gelenin daima daha fazlasını yap.

Yap ki; “Hayallerin arkandan el sallamasın!”