İsrail zulmüne bu kez Filistinli 13 yaşındaki bir kız çocuğu hedef oldu. 13 yaşındaki masum Filistinlinin bir Yahudi yerleşimci tarafından başının ezildiği görüntüler ortaya çıktı.

İsrail'in remle kentinde yaşayan bir Yahudi yerleşimcinin 13 yaşındaki Filistinli bir kız çocuğunun kafasını ayağıyla ezdiği görüntüler ortaya çıktı. İsrail askerini bıçaklama girişiminde bulunduğu iddia edilen Filistinli kız çocuğunun başına ayakkabısı ile bastı.

Yediot Aharonot'un haberine göre bir mağazadaki İsrailli güvenlik görevlisini bıçaklamaya teşebbüsünde bulunduğu iddia edilen iki Filistinli kız çocuğunun İsrail polisi tarafından tutuklandığını belirtildi. İddiaya göre iki Filistinli kız okul çantasında bıçak taşıyordu. Güvenlik görevlisinin çantaları kontrol etmesi üzerine ortaya çıkan bıçak ile saldırmaya kalkıştığı iddia edilen kızlardan biri yere yatırıldı ve oradakiler tarafından kafası ezildi.

Ortaya çıkan görüntülerde 13 yaşındaki Filistinli kıza yapılan sert müdahale tepki çekti. Filistinli çocukların% 95'inden fazlası sorgulama sırasında dayak, işkence ve her türlü kötü muameleye maruz kaldığını belirten Filistin Esirler Komisyonu Başkanı İsa Karka, "Uluslar arası çocuk hakları içerisinde Filistinli çocukların haklarının büyük oranda ihlal ediliyor"dedi. Bu tür ihlallerin en çok yaşandığı yerin ise Kudüs olduğuna dikkat çekti.