Gündeme dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş, Atiba ve transfer konusunda bilgiler verdi.

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde;

Şenol Güneş inşallah 2'de iki yapar, burada işine döner inşallah Beşiktaş'a gelince 8'de 8 yapar.

"GUTİ'DEN HOCALIK KONUSUNDA FAYDALANACAĞIZ"

Şenol Güneş'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sonra ayrılacak. Guti kariyeri olan Beşiktaş'ta da forma giymiş bir isim ondan hocalık konusunda faydalanacağız. Güvendik ve getirdik biraz daha öne çıkması lazım.

"JAPONYA'DA KAMP YAPACAĞIZ"

Tahmin ediyorum 18-20 Temmuz'dan sonra Japonya'da kamp yapacağız. Malezya'da da bir hazırlık bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Benim gitmemle futbol takımının gitmesi bir değil. Starlarımız orada olmalı.

"ATİBA TEKNİK KADRODA YER ALACAK"

Atiba'yı çok seviyorum. Artık ailemizden biri. İdari veya teknik kadroda görev alacak. Bunu daha önce de konuştuk.

"SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR AMA PROBLEM DEĞİL UZAR"

Kagawa ve Ljajic'in sözleşmesi bitiyor ama problem değil uzar. Sevdiğimiz iki oyuncu, problem yok. Ben de taraftarımız da oyunculardan memnun. Seneye maliyetler daralacak. Ekonomik sıkıntılar var. İnşallah düzelecek.

"DORUKHAN VE VIDA'YA TEKLİF YOK"

Dorukhan'dan memnunuz. Avrupa'dan onun hakkında teklif almadık. Olanı söylüyorum. Vida 150 kulübe gitti basında, ben söylüyorum yok diye ama siz dinlemiyorsunuz.

"CENK NE ZAMAN İSTERSE GELİR"

Cenk evladımız ne zaman isterse döner. Premier Lig'de daha yapacağı şeyler olduğu an inanıyorum. Misyonunu tamamlarsa ne zaman isterse gelir.