Son zamanlarda FETÖ üzerinde cemaatler bir takım kendini bilmez tarafından hedef gösterilmeye başlandı. Bir 15-Temmuz geleneği haline gelen FETÖ üzerinden bütün dini gruplara itham ve ilzamda bulunma cüreti yine zuhur etti..!

Belki de birilerinin söylemek isteyip de söyleyemediği, veyahut da dini gruplara ayar verebilmek için, onlara aba altından sopa göstermek istediği şeyleri birkaç borazan marifetiyle halka açık platformlarda dile getirdiler..!

Ne var ki akl-ı selim insanlarımızın varlığı hala mevcut elhamdülillah.

Kraldan çok kralcılığın ayyuka çıktığı günümüzde, halbuki yönetenlerin her şeyin farkında olduğu bir süreçte tabana yayılmak istenen düşmanlık ve kutuplaştırma maalesef amacına ulaşıyor..

Bu anlamda FETÖ fitnesi ortadan kalkana kadar çok daha uyanık olma zamanıdır!

FETÖ üzerinden hiç kimse bin 400 yıldır sürdürülen ehl-i sünnet vel cemaat geleneğine iftira ve bühtan da bulunamaz!

Israrla bu konuda fırsatçılık yapıp bir şeyler yapmaya çalışanlar emin olun FETÖ'nün amacına hizmet etmektedirler.

Bilhassa cumhuriyet döneminden beri bu topraklarda İslamiyet'in kaldırılmaması ve yaşanması için gayret gösteren dini cemaate hiç kimse farklı bir amaç veya gizli bir hedef ithamında bulunamaz..!

AK Parti Medya Tanıtım Başkanı Mahir Ünal Serdar Tuncer'in programında yaptığı değerlendirmede 'Bunlarda güçlenirse FETÖ gibi olur sözü en çok FETÖ'nün hoşuna gider. Kimse bu toprakların irfan geleneğine potansiyel FETÖ diyemez!' dedi.

İlahiyatçı Prof. Dr. Ali Köse'nin 'Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geldi' sözlerine tepki gösteren Şair-yazar Serdar Tuncer 'FETÖ'cülere dense ki: bir metin yazacaksınız ve 15 Temmuz günü devlet televizyonunda bir ilahiyat hocası tarafından okunacak, bu kadarını hayal bile edemezlerdi. Ali Köse Hoca bir hayalin de ötesini gerçekleştirmiş. Peki neden? Anlayan beri gelsin!!!' mesajını paylaştı.