Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'nin gündemine bir süre önce Liverpool'un İspanyol oyuncusu Alberto Moreno gelmişti. İngiliz basını Fenerbahçe'nin de ilgisi bulunan İspanyol oyuncu için Lazio iddiasını gündemine taşıdı.

Gelecek sezon sözleşmesini eline alacak olan İspanyol sol bek oyuncusu Alberto Moreno'nun talipleri artıyor. Bir süre önce adı Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu için Barcelona ve Sevilla iddialarını üzerinde Lazio iddiası da gündeme geldi. Dail Mail'in haberine göre, Lazio gelecek sezon boşa çıkacak olan İspanyol yıldızın transferin bitirmeye çok yakın.

HASAN ALİ KALDIRIM'IN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Gelecek sezon FFP kısıtlaması nedeni ile maliyeti düşük transferlere yönelecek olan Fenerbahçe'nin bonservisi elinde olacak olan Alberto Moreno ile ilgilendiği ve Hasan Ali Kaldırım'ın yerine düşünüldüğü iddia edilmişti.

Bu sezon İngiliz ekibi Liverpool ile sadece 5 karşılaşmada 344 dakika süre alabilen Moreno'nun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. İspanyol futbolcunun piyasa değeri 9 milyon Euro olarak görülmekte.