Fenerbahçe'nin Instagram hesabı kapatılmıştı. Henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı erişime kapatılan Fenerbahçe'nin Instagram hesabına kullanıcılar ulaşamıyordu. Sarı-lacivertli teknik ekip olaya müdahale etti ve hesap kısa süre sonra erişime açıldı. Bu olaydan kısa süre sonra hesap tekrar aktif edildi.

SOSYAL MEDYADA ÖN PLANDALAR

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyada bir hayli önem vermesiyle tanınıyor. Türkiye'de Galatasaray'ın ardından en çok takipçisi bulunan spor kulübü olan sarı-lacivertlilerin Instagram hesabının neden kapatıldığına dair henüz net bir açıklama gelmemişti.

SORUN ÇÖZÜLDÜ, HESAP AÇILDI

Bu olayın ardından Fenerbahçeli yetkililerin Instagram yöneticileriyle görüştüğü ve erişim sorunu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Görüşmelerin ardından Fenerbahçe'nin Instagram hesabı kullanıma açıldı.

1 SAAT SONRA YENİDEN KAPANDI

Fenerbahçe hesabı açıldıktan yaklaşık 1 saat sonra tekrar kapandı. Fakat bu sefer kriz uzun sürmedi ve hesap yeniden aktif edildi.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM GELDİ!

Yaşanan erişim sorununun nedeni Sarı-Lacivertli ekibin takipçileri tarafından merak edilirken, Fenerbahçe'den konuyla alakalı dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sarı-Lacivertli kulüp twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma 'Yıldızlarımızı sayan çıksın, Instagram kasıyor' notunu düştü.

SORUN GİDERİLMİŞTİ

Yaşanan bu problem kısa bir süre sonra giderilse de Sarı-Lacivertliler'in resmi hesabına erişim problemi tekrar yaşandı. An itibarıyla hesap tekrar erişime açılsa da aynı gün içerisinde 3. defa kapanıp açılan hesapta bu duruma neyin sebep olduğuna dair henüz bir açıklama gelmedi.

DÖRDÜNCÜ DEFA KAPATILDI

Fenerbahçe'de 3 kez açılıp kapanan Instagram hesabına 4. kez erişilemedi. Gün içerisinde yaşanan kapatılmaları kısa sürede çözen sarı - lacivertli kulübün sosyal medya ekibi, dördüncü kez kapatılan hesabın yeniden açılması için çalışma başlattı.