Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat’ın istediği doğrultusunda orta sahaya takviye yapacak. Sarı-lacivertli ekibin Sosa ile anlaştığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe'de 10 numara arayışı mutlu sonla noktalanıyor.

Sarı lacivertliler'in Beşiktaş'ın sezon başında 7.5 milyon Euro'ta Milan'a sattığı Sosa'nın transferi için İtalyan kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi. Büyük umutlarla gittiği Milan'da umduğunu bulamayan Arjantinli orta saha oyuncusunun kiralık olarak Fenerbahçe'ye geleceği ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin ayrıca Feyenoord'un 29 yaşındaki Hollandalı sol kanat oyuncusu Eljero Elia'nın transferi için çalışmalara başladığı belirtildi. Elia geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Feyenoord'u 1-0 yendiği maçta ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplamıştı.

Fenerbahçeden Sosa bombasıBeşiktaş’ta geçen sezon kazanılan şampiyonluğun mimarlarından olan Jose Sosa, şampiyonluğun kazanıldığı sezon 28 maçta 10 gol 12 asistlik katkıda bulundu