Sarı-Lacivertliler, transferdeki ilk tercihlerinden biri olan forvet takviyesi için yoğun mesai harcıyor. Aday çok. Yönetim, en doğru kararı vermek adına bu konuda ince eleyip sık dokuyor. İşte golcü transferinde son gelişmeler...

Doumbia imzaya yakın

Roma'nın yıldızı için yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Fenerbahçe, Doumbia'nın yıllık 3 milyon Euro'luk maaşının bir bölümünü İtalyan ekibine ödetmek için hazırlıkları sürdürüyor. Ancak yönetim 29 yaşındaki oyuncunun transferini ağırdan alıyor. Çünkü hem öncelik bu oyuncuda değil hem de Doumbia'ya imza attırmak diğerlerine oranla daha kolay. Fenerbahçeli yöneticiler eğer öncelikli adaylarda ilerleme kaydedemezse, Roma'ya giderek Seydou Doumbia'nın işini bitirecek.

Batshuayi 1 numaralı aday

Belçikalı forvet, taraftarların rüyalarını süslüyor. Hem Batshuayi hem de onu isteyen kulüpler, Chelsea'nin bir an önce yeni forvet transferini yapmasını bekliyor. Maviler, Romelu Lukaku'nun işini büyük ölçüde bitirdi, Alvaro Morata için de devreye girdi. Batshuayi'nin kiralık olarak yollanma ihtimali çok yüksek. 23 yaşındaki oyuncunun talibi çok. Ancak Batshuayi'nin, "Şampiyonluk yarışı veren bir takımda oynamak istiyorum" sözleri, Fenerbahçe'nin umudunu artırıyor.

Perez hiç kolay değil

İspanyol oyuncu sadece Fenerbahçe'nin değil Galatasaray'ın da gündeminde. Ancak yaptığı her açıklamada önceliğinin ülkesi İspanya'ya dönmek olduğunu dile getiren Perez'i ikna etmek kolay değil. 28 yaşındaki oyuncunun bir diğer önceliği de yeni gideceği takımda oynama garantisi almak. Sevilla ve Deportivo bu transferde önde görünüyor. Sarı-Lacivertliler, her şeye rağmen golcü oyuncunun menaceri Rodrigo Fernandez ile bir görüşme yaparak teklif iletmeyi planlıyor.

Mathieu Valbuena gibi Andre-Pierre Gignac da Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'deki ilk teknik direktörlük döneminde kadroda görmek istediği oyunculardan biriydi.

Kocaman, Valbuena'ya kavuştu. Gignac da bir kez daha gündeme geldi. Meksika'nın Tigres takımının formasını giyen 31 yaşındaki oyuncu, 2018'deki Dünya Kupası'nı düşünerek kendini daha fazla göstermek adına Avrupa'ya dönmek istiyor.

Tigres, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Gignac için kapıyı 5 milyon Euro'dan açıyor.