Fenerbahçe, geçen sezon başında kadrosuna kattığı Meksikalı futbolcu Diego Reyes’in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Fenerbahçe, Meksikalı futbolcusu Diego Reyes ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan ve sarı-lacivertlilerde beklenen performansı veremeyen 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği duyuruldu.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Diego Reyes ile olan sözleşmemiz tarafların karşılıklı anlaşmaya varmasıyla sonlanmış bulunmaktadır. Sözleşmenin iptali için yapılan görüşmeler sürecinde gösterdiği iyi niyetli ve saygın yaklaşımdan ötürü Diego Reyes'e teşekkür eder, kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz."

15. AYRILIK!

Fenerbahçe'de Diego Reyes ile birlikte takımdan ayrılan futbolcuların sayısı 15' yükseldi. Ayrıca Carlos Kameni'yle de bağların kopması için çalışmalar devam ediyor.

İşte sarı-lacivertlilerde şu ana kadar kulüpten ayrılanlar:

Diego Reyes, Eljif Elmas, Yasir Subaşı, Michael Frey, Neustadter, Martin Skrtel, Valbuena, Roberto Soldado, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Oğuz Kaan, Berke Özer, Barış Alıcı, Ahmethan Köse, İsmail Köybaşı