Taraftarın heykelini diktiği Alex de Souza ile Fenerbahçe'den ayrılmasında önemli bir faktör olarak gösterilen eski teknik direktörü Aykut Kocaman bugün Kadıköy'de buluşacak.

Alex Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynayacağı kritik maçı locadan izleyecek, Kocaman ise konuk takımın teknik direktörü olarak sahaya çıkacak. İkili uzun yıllar sonra ilk kez Kadıköy'de aynı havayı soluyacak.

7 yıl sonra dün FBTV'ye çıkan Alex, "Yeniden bu ekranda olmak güzel. Fenerbahçe sezona kötü başladı ama ilerleyen haftalarda her şeyin daha farklı olacağını düşünüyorum" dedi. Efsane kaptan daha sonra kariyerinin en önemli başarılarını yaşadığı Ülker Stadı'nı gezdi. Ardından da Samandıra'daki idmanı ziyaret etti.

HOŞ GELDİN BÜYÜK KAPTAN

Samandıra'da Alex bayramı vardı. Soyunma odasında herkesle tek tek hasret gideren Alex, Mehmet Topal ve yeni transfer Sadık'la sohbet etti. Volkan, eski kaptana mesaj yaptı. Efsane idmanı da saha kenarından izledi.

PLAKET VERİLECEK

Yönetim, Konya maçı öncesi Alex'i plaketle ödüllendirecek. Daha önce Lugano ve Appiah için de aynı tören yapılmıştı.

FORMAYI GİYDİ SAHAYA İNDİ

Alex soyunma odasına girdiğinde gözlerini dolduran bir sürprizle karşılaştı. Takım formalarının arasında adının yazdığı 10 numaralı çubuklusu duruyordu. Hemen üzerine giydi ve yeşil sahaya çıktı.