Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, kötü bir oyunun ardından sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Sarı Lacivertliler, maç boyunca mahkum bir oyun sergilerken; kaleye ilk isabetli şutunu 50. dakikada çekti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol 57. dakikada Efecan Karaca'dan geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın devre arası "İkinci yarının lideri Fenerbahçe olacak" derken, Sarı Lacivertliler, bu görüntünün fersah fersah uzağında kaldı. Kötü sonuçlarla dikkak çeken Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Aytemiz Alanyaspor ilk yarı oyunun üstünlüğünü baştan sona elinde tutarken; yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. Fenerbahçe'nin, ilk yarıda rakip kaleye isabetli şut çekememesi ilk 45 dakikanın özeti gibiydi. Ev sahibi ekip, antrenmandaymışcasına istediği gibi top yaptı, kanatlardan yaptığı ortalarla tehlikeler yarattı. 43. dakikada Mehmet Topal, topu kale çizgisinden çıkardı; Sarı Lacivertliler adına tek tehlikeyi Eljif Elmas geliştirdi. Onda da defans başarılı müdahelesi geldi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya iki takım da net fırsatlar yakalayarak başladı. Aytemiz Alanyaspor 48'de Campos'la ve Fenerbahçe 50'da Valbuena'yla tehlikeli geldi. Daha sonra oyun üstünlüğü tekrar ev sahibi ekibe geçti. Sık sık gol arayan Sergen Yalçın'ın öğrencileri, 57. dakikada Efecan Karaca'nın kafasıyla golü buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Aytemiz Alanyaspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor puanını 41'e çıkardı, Fenerbahçe ise 33 puanda kaldı.