Galatasaray'da yeni transferler Ndiaye, Feghouli, Maicon ve Fernando için imza töreni düzenleniyor.

FEGHOULI'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Galatasaray gibi köklü ve geçmişi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Başkana teşekkür ederim, bana güvendi ve arkamda durdu. beni buraya getirdi. Savaşçı ruhumu Galatasaray'a katacağım. Galatasaray'da bir çok kupa kazanmak istiyorum. Sakatlığım iyi gidiyor. İki hafta içerisinde takımla birlikte olacağımı düşünüyorum. Daha önce gelmek isterdim ama benimle ilgili sıkıntı yoktu. Şükürler olsun artık Galatasaray'dayım ve bir an evvel, forma giymek için sabırsızlanıyorum.

FEGHOULI: FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM AMA...

Fenerbahçe'den teklif yapıldıı ama tercihimi başka bir takımdan yana kullandım. Galatasaray'dan teklif aldığımda, şüphe duymadan kabul ettim. Futbol anlamında Slaven Bilic ile ilgili bir şey konuşmadık. Türk halkı ile ilgili bana bilgi verdi.

FERNANDO'DAN GUARDIOLA-TUDOR KIYASLAMASINA YANIT

Pep Guardiola önemli bir isim, Igor Tudor ile felsefesi farklı olabilir. Ancak her hoca takımından iyi futbol ister. Premier Lig ile Türkiye Ligi'ni kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ama Kayserispor maçında hızlı oyun ve kaliteli isimler gördüm. Hızlı oyuncumuz varsa ligde başarılı olabilirsiniz.

FERNANDO: "MELO'YU BİLİYORUM, BEN DE..."

Taraftar beni inanılmaz büyüledi. Daha önce de ne kadar önemli bir taraftar grubu olduğunu biliyordum. Kayserispor maçında buna canlı şahit oldum. Onlara teşekkür ederim. Felipe Melo, taraftarın gözünde bir idol. Ben de buraya kendi tarihimi yazmaya, şampiyonluklar yaşamaya geldim.

MAICON: "STOPERLERİN BAŞARISI..."

Stoperlerin başarı birçok nedene bağlı. Takım halinde dengeli olmalısınız, tüm takım olarak iyi oynamalısınız. Birçok faktör bir araya gelince Kayserispor maçında sıkıntılar olmadı. Ayrıca Fernando Muslera gibi de harika bir kalecimiz var.

NDIAYE: "DOĞRU KARAR ALDIĞIMI GÖRDÜM"

Teklif gelince ister istemez bir sporcu olarak düşünüyorsunuz. Verdiğim kararın ben kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Taraftar bana destek verdi, odaklanmam gereken takımın başarısı.