İlçeye bağlı Çamköy'de eşi vefat ettikten sonra yalnız yaşayan ve gözü gibi baktığı "Alaca" adlı ineği depremde telef olan Durmaz'a yardım eli, Tarım Kooperatifleri Merkez Birliğinden (Tarım-Koop) geldi. Haberi televizyonlarda izleyip etkilendikten sonra harekete geçen Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Mehmet Özkurnaz, Çamköy'deki Fatma Durmaz'a ziyarette bulundu. Beraberinde, 10 gün sonra doğum yapması beklenen gebe bir düve getiren Özkurnaz, hayvanı Fatma nineye teslim etti.

‘ACISINI AZALTMAK İSTİYORUZ’

Özkurnaz, hediye ettikleri gebe düveyle Fatma Durmaz'ın acısını bir nebze olsun dindirmeye çalıştıklarını söyledi. Durmaz'ın ineğini kaybettiğini televizyondan gördüklerini belirten Özkurnaz, "Fatma teyze, bir tek ineğinin olduğunu ve gebe olduğunu ifade etti. Biz de hızlı bir çalışma yaparak, Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği olarak gebe olan bir düvemizi Fatma teyzemize hediye ettik." diye konuştu.

‘ACIM, BİR NEBZE HAFİFLEDİ’

Fatma Durmaz da hediye edilen gebe düve dolayısıyla duyduğu mutluluğu dile getirdi. Duygusal anlar yaşayan Durmaz, "Sağ olsunlar çok sevindim. Acım, bir nebze olsun hafifledi. Kooperatif başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.