Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor'u ağırlıyor. Sarı-kırmızılılarda Badou Ndiaye, transfer tekliflerinin kafasını karıştırdığı gerekçesiyle dün gece kamptan ayrılmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada bu kararı kendisinin verdiğini, Ndiaye'nin gerginlikten uzak kalması gerektiği için böyle bir hareket yaptıklarını açıkladı.

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Ndiaye bizim önemli oyuncumuz. Galatasaray'da kendisinden çok şeyler beklediğimiz iyi bir oyuncumuz. Ancak son süreç içerisinde kafasının karıştığı malum. Kendisiyle en son ben konuştum çünkü kafasının karıştığını, bu durumda oynayamayacağını dile getirdi. Evinde eşiyle çocuklarıyla daha rahat bir ortamda olmasını, buradaki gerginlikten uzak kalmasını ben söyledim. Henüz bizim oyuncumuz, 31'ine kadar ne olur bilmiyorum."

"Galatasaray'ın menfaatleri, bizim ve oyuncuların menfaatlerinden önce gelir. Muhakkak ki duygusalız ancak kulübümüz için bir faydası olacaksa kararımı mantığımla veririm. Bunla paralel olarak şunu söyleyebilirim, eksiğimiz olduğu belli ancak tüm takım herhangi bir alacağını ödemezken transfer yapmayı da uygun görmüyorum açıkçası. Tüm takımı kaybetmeyi göze alamam. 4 ay geriden gelen bir dönemde Galatasaray'ın menfaatleri neyse ona göre karar veririz. Ndiaye'nin kafası şu ortamda karışık, konsantresi yok. Sorduk oynar mı diye, 'Oynayamam' dedi. O yüzden evine gönderdik.