Fatih Terim maç sonu olaylar çıktıktan sonra soluğu hakem Fırat Aydınus'un yanında aldı.

Aydınus ve yardımcılarına sitem eden Terim, aleylerine verilen kararlara isyan etti ve bu sitemini sert bir şekilde hakemlerin önünde dile getirdi.

Olayları, Belhanda ve Soldado arasındaki gerilim fişekledi. Saha bir anda karışırken Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın da olayların içine girmesi dikkat çekti. Olay görüntüleri yetkililer tarafından inceleniyor.

Maç sonu konuşan Terim, "Eğer orta sahadaki Henry'nin aldığı top faul ise.. Topa dokunmuş golden önce... Valbuena Belhanda düellosunda top Belhanda'dan çıktıysa ben özür dilemeye hazırım. Benim futbolcumun, taraftarların hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum bir defa. Onları Allah'a havale ediyorum. VAR'da geçen hafta Barış Şimşek var şimdi de Barış Şimşek. Geçen sene Galatasaray'ı burada eleyen Barış Şimşek." diye konuştu.

Hakemlerin maça çok müdahil olduğunu dile getiren Terim, "Nedendir bu maçın önüne geçmek isteğiniz. Allah aşkına bırakın oynayalım. Bundan sonra her maç konuşacağım. İyisini de kötüsünü de" dedi.