Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Radamel Falcao transferi kelimenin tam anlamıyla yılan hikayesine döndü! Monaco'da teknik direktör Leonardo Jardim, "Ben Yedder ile Falcao hücum hattında gayet uyumlu olabilirler" şeklinde konuştu. Menajer Ahmet Bulut ise "Olumsuz bir durum yok. Görüşmeler yolunda gidiyor. Falcao'nun niyeti burada futbol oynamak" açıklaması yaparken Fransa basını, Kolombiyalı yıldızın ayrılık kararını Monaco'ya ilettiğini öne sürdü!

Galatasaray'ın bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Radamel Falcao, Monaco'nun sözleşme uzatma teklifini reddetti.

Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre; Kolombiyalı futbolcu, Monaco'nun sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt verdi ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. 2019-2020 sezonunun sonuna kadar Monaco ile sözleşmesi bulunan Falcao'nun geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile anlaştığı biliniyor.

MONACO 5 MİLYON EURO TALEP EDECEK

Öte yandan haberde yer alan bir diğer bilgiye göre; Monaco, Galatasaray'dan bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro talep edecek. Monaco yönetiminin Falcao'nun sözleşme uzatma teklifini reddetmesinin ardından santrfor arayışlarını hızlandırdığı ve Kolombiyalı futbolcunun yerine bir forvet transferi yapacağı belirtildi.

AHMET BULUT'TAN "SORUN YOK" AÇIKLAMASI

Son olarak Monaco'da görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, İstanbul'a geldi... Bulut yaptığı açıklamada, "Falcao transferinde olumsuz bir durum yok. Görüşmeler yolunda gidiyor. Monaco bir santrfor transferi daha yapacak. Hafta ortasına kadar Falcao'nun durumu netleşir. Falcao'nun niyeti burada futbol oynamak" dedi.

“BEN YEDDER İLE BİRLİKTE OYNAYABİLİRLER”

Fransız basınının, Monaco'nun 33 yaşındaki golcü ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başladığını duyurmasının ardından bir açıklama da Teknik Direktör Leonardo Jardim'den geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Metz ile oynanacak maç öncesi düzenlediği basın toplantısında Ben Yedder'in transferi sonrası Falcao'nun durumunun ne olacağıyla ilgili soruya, "Falcao, bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi, üç haftadır bizimle birlikte ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Wissam Ben Yedder'i ise ikinci bir forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler" cevabını verdi.

Portekizli teknik adamın bu açıklamaları kafa karıştırırken, Falcao'yu bırakmak istemediği şeklinde yorumlandı.