Chelsea eski teknik direktörü Jose Mourinho ile yaşadığı problem nedeniyle takımdan gönderilen kulüp doktoru Eva Carneiro, futboldan uzaklaştı. Maç esnasında yaşanan bir sakatlık nedeniyle kimseye danışmadan sahaya girmesi nedeniyle Mourinho tarafından “aceleci bir acemi” olarak nitelendiren Carneiro, Portekizli teknik adam tarafından adeta futbola küstürüldü.

Chelsea’de geçirdiği günlerde güzelliğiyle yeşil sahalara renk katmasından dolayı kısa süreden fenomen olan 42 yaşındaki doktorun yeni işi belli oldu. Futbolla ilgili bir alanda daha fazla çalışmak istemediği haberleri çıkan Carneiro, Cebelitarık’ta yer alan bir klinikte işe başlayarak bu haberleri doğruladı.

Cebelitarık doğumlu olan Carneiro’nun yeni işi klinik tarafından açıklandı. Yeni patronunun Mourinho kadar soğuk olmamasını ümit eden Carneiro, spor ve egzersiz doktorluğu yapacak.

Eva Carneiro, Chelsea’nin Swansea ile oynadığı maç esnasında Eden Hazard’ın yerde kalması üzerine sahaya girmişti. Ancak sakatlığı ciddi olmayan Hazard, Eva’nın bu hareketinden dolayı kurallar gereği hakem tarafından dışarı çıkarılmıştı. Bu olay üzerine çileden çıkan Mourinho’da yerde kalan oyuncusu Hazard yerine doktoru suçlayarak onu “aceleci” olarak itham etmişti.

Kaynak: Sporcope