ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol'a canlı yayında sürpriz yapıldı.

38. yaşını kutlayan Esra Erol'a bugün canlı yayında doğum günü sürprizi yapıldı. Esra Erol'un öğretmenlerinin ekrana yansıtıldığı videoda, ünlü sunucunun çocukluk fotoğrafları ekrana geldi ve öğretmenleri Esra Erol'u anlattı.

Esra Erol programda öğretmenlerini görünce çok şaşırdı ve sürpriz karşısında duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Yapılan sürpriz sonunda Esra Erol şunları söyledi; "Gerçekten hayatımın şoklarını yaşıyorum. Öğretmenlerimi gördüm ailelerimizi gördüm sizde iyi ki varsınız iyi ki yollarımız kesişmiş. Bu fırsatın sahibi olabildiğim için ne mutlu...

Ben televizyon ekranlarından başkaların sorunları aktarabiliyorum ama kendimle ilgili sorunları aktarırken biraz çaresiz kalıyorum. Hep şöyle dua ettim "Allah'ım beni kalbimle gören insanlarla buluştur. Onlarla buluşmama beni vesile kıl" dedim. Böyle olduysa ne mutlu bana sizlerde iyi ki varsınız iyi ki.

Bana yol gösteren destek olan hayatımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Başta ailem sevdiklerime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime tüm dostlarıma yanımda olan her kese çok ama çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu bana güzel insanlar biriktirmişim bende onlar adına iyi kalmayı başarabilmiş sağolun." açıklamalarını yaptı.