ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Manisa'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Sezai Harman'ın eşi Ayşe Hanım tarafından zehirlenerek öldürüldü iddiası canlı yayında araştırılmaya devam ediliyor. Akıl almaz ölüm hakkında çeşitli iddialar ortaya atılırken, Müge Anlı, Sezai beyin ölümüyle ilgili vücudunda zehir bulunduğunu açıkladı. Yaşanan gelişmelerin ardından canlı yayında Ayşe Hanımın sevgilisi olduğu iddia edilen kişi ile görüntüleri ortaya çıktı.

Müge Anlı'da ölümü araştırılan 64 yaşındaki Sezai Harman, 18 Mart 2019 tarihinde Manisa Ahmetli'deki evinde fenalaştıktan sonra hastaneye götürüldü. Aile Sezai Bey'in, eşi Ayşe Hanım'ın zehirleyerek öldürdüğünden şüphelendiklerini ileri sürdü. Ayşe Hanım'ın kızları da üvey babalarını annelerinin zehirlemiş olabileceğini iddia etti. Peki şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Sezai Harman'ın vücudunda yakınlarının iddia ettiği gibi zehir rastlanmışmıydı? Ortaya çıkan Adli Tıp Raporu ise bu sorunun cevabını verdi.

Müge Anlı canlı yayında zehirlenme iddiası hakkında Adli Tıp Raporunu hakkında şu açıklamayı yaptı; "Adli tıp raporunda ölüm nedeni olarak zehirlenme birebir gösterilmiyor ama zehir var vücudunda. Bir yıl önce yatırıldığında da yine zehir var vücudunda yine bir yıl sonra hastaneye gittiğinde yani öldüğü vakada da zehirlenme var" açıklamasını yaptı.

Annem zehirleri ortadan kaldırdı

Sezai Harman'ın ölümündeki şüpheler üzerine jandarma ekiplerinin evde arama yaptığı ve yakınlarının ifadesine başvurduğu da öğrenildi. Kızının canlı yayında yaptığı açıklamalar ise tüyler ürpertti. Sezai beyin kızı jandarma ekipleri eve geldiğinde "Komutana zehrin olduğu yeri gösterdim.O sırada annem bana işaret edip 'Her şeye karışıyorsun sen ağzını tutsana sen' dedi. Komutanda annemin hareketini gördü ne diyor o dedi. Bende anneme kondurmadım komutana başka bir şey söyledim o anada kıvırdım olayı. Bir zaman sonra gittim baktım oraya ne zehirler kalmış ne başka bir şey. Annem orayı temizlemiş." açıklamalarını yaptı.

Çabuk ölsün diye zehri verdim...

Sezai beyin kardeşinin canlı yayında yaptığı açıklamada tüyler ürperten cinsten. Ayşe hanımın Sezai beyin kız kardeşine " İlk zehirlendiğinde benim yanıma geldi Ayşe...Ben onun öldüğüne acımıyorum diyor acı duyduğuna acıyorum diyor. Çabuk ölsün diye zehri verdim gibisine getirmeye çalışıyor" açıklamasını yaptı.

Sezai beyin damadı "O gün doktorların söylediğinde de zehir tatlı ile verildiği için tatlı bir anda kana karışma özelliği var biz o yüzden pekmeze katılıp verildiğini düşünüyoruz" açıklamasını yaptı. Sezai Harman'ın damadı ayrıca; "Hastanede yattığı zaman yoğun bakımda adamla konuştuk. Babam Ayşe Harman içi 'yine yaptı yapacağını' dedi.

Ayşe Harman iddiaları reddetti

Eşini zehirleyip öldürmekle suçlanan Ayşe Harman ise, eşinin bir gün önce tarlaya attığı zehirden öldüğünü savundu. Ayşe hanım "Ölmeden bir gün önce tarlaya ilaç attı. Adam zaten hastaydı zaten bu sene devamlı hastaydı. O akşamda eve hasta geldi ama öyle fena değildi yani. Tam iyi değildi ama.. Akşam yemeği yedi koltuğa uzandı bende bulaşık yıkamaya gittim. Sonra çocuk yanıma geldi anneanne dedeme bir şey oldu dedi." açıklamalarını yaptı.

Aile ise Sezai Harman'ın akşam yemeğinde zehirlendiği iddiasında bulunuyor... Ancak Sezai beyin eşi Ayşe Harman'ın iddiasına göre ise bir gün önce tarım ilacı döküyor 24 saat sonra belirtilerini gösterdiği yönünde. Diğer taraftan Sezai beyin kızı Eda'nın çocuğunun anlatımına göre, Sezai bey yemek yedikten sonra hastalanmaya başladı. Bütün bu bilgilerden sonra Ayşe hanımın açıklamaları ise çelişkiye düştü ve en büyük şüpheli durumuna düştü.

Boşanma dilekçesinde korkunç açıklamalar

İddialar sadece bunlarla sınırlı değildi. Sezai Harman boşanma davasında verdiği dilekçede eşi ile ilgili korkunç suçlamalarda bulundu. Dilekçesinde Sezai bey "Beni sık sık tehdit etti ve boğazıma bıçak dayayarak korkuttu. Seni Sevmiyorum benim dengim değilsin. Senin evini yakacağım zehirleyip senden kurtulacağım." gibi açıklamalar yazdığı ortaya çıktı.

Ayşe Harman'ın sevgilisi ile fotoğrafı ortaya çıktı

Ayşe hanım ile ilgili en büyük iddia ise sevgilisi olduğu yönündeydi. Sezai Harman'ın ölümünden sonra evden çıkmadığı için damadının kendisine tecavüz ettiğini ve üzerindeki kıyafetleri parçaladığını iddia eden Ayşe Hanım'ın başkalarıyla ilişkisi olduğu ileri sürülmüş ancak konuda adı geçen kişi ve Ayşe Hanım bu iddiaları yalanlamıştı.