Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 12'incisi düzenlenen Kar Film Festivali için Erzurum'a gelen 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yönetmeni Metin Günay, senarist Mehmet Bozdağ, Ertuğrul Bey'i oynayan Engin Altan Düzyatan ile ekip arkadaşları Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Cengiz Çoşkun ve Cavit Çetin Güner büyük ilgiyle karşılandı.

Söyleşinin yapılacağı Atatürk Üniversitenin Kültür Merkezi'ne binlerce kişinin akın etmesi üzerine izdiham çıktı. Salonda bazı gençler baygınlık geçirirken, yaşlılar ise ezilme tehlikesi yaşadı. Oyuncuların salondakileri sık sık, "Sakin olun, baskı yapmayın" diye uyarmasına rağmen izdiham engellenemedi. Yaklaşık 2 saat süren söyleşide öğrenciler dizi ile ilgili merak ettiklerini sordu. Söyleşinin ardından Diriliş Ertuğrul dizisi yönetmeni, senarist ve oyuncuları, geniş güvenlik önlemi altında salonun arkasından kaçırılırcasına götürüldü.

CAĞ KEBABI YEDİLER

Diriliş Ertuğrul ekibi günün yorgunluğunu, Kayakla Altama Kuleleri karşısındaki Hacı Baba Lokantası'nda Erzurum'un meşhur çağ kebabını yiyerek attı. Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katıldığı yemekte dizi oyuncuları işyeri sahibi Mikail Emeç'e, "Bu et bizi diriltti" diyerek teşekkür etti.