İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları:

Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyip, ikinci yarıda 10 kişi kalmamız, güvenimizi düşürdü ve oyunun kırılmasına neden oldu. Bir oyun ritmi yakalamak zor, kaygı yüksek. 10 kişi kaldıktan sonraki Fenerbahçe'nin öne çıkmasını istedik ama yapamadık.

Devre arasında transfer yapmak inanılmaz zor. Her takım kendi oyuncusunu bırakmama gayreti içinde oluyor veya çok yüksek paralar istiyor. Görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor ama sonuç alınmasının ertesi gününde bile durum değişebiliyor.

Şu an elimizde bulunan oyuncularımızın tamamı, bu skorla eve gidecek takım değil. Her ne olursa olsun taraftarını mutlu edecek bir takım var burada. Bunu en kısa sürede gerçekleştirmeliyiz.

Turu geçeceğiz, önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Fenerbahçe buradan yükselerek çıkacak.

Bunlar bizim oyuncumuz. Hepsi formamızı giyiyor ve onlara ihtiyacımız var. Bu oyuncuların sahada dirayetli şekilde kalmasını sağlayacak tutumla devam edersek daha hızlı yol almış oluruz. 10 tane transfer yapamazsınız. Elimizdeki oyuncuların değerini artırmak zorundayız.