Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Zenit’e elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.

UEFA Avrupa Son 32 Turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Rus ekibi Zenit’e 3-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Elendiğimiz için üzgünüm. Zenit takımına bundan sonraki yolculuğunda başarılar diliyorum. Kendi kontrolümüzde ve kendi hatalarımızda bir maç oldu. Oyunun başındaki gol bizim planladığımızın dışında bir durumdu. Yine aynı şekilde ikinci gol ve bizim çalıştığımız yerden gelmesinden dolayı üzüldük. Artık önümüzde ligimiz var ve ona dönmek zorundayız. Bu basit hataları tekrarlamamak ve önümüze bakmak zorundayız. Maalesef oyunu kontrol ederken yediğimiz üçüncü golle yenilmiş oldu”

"BİZDEN İYİ DEĞİLLERDİ"

Rakiplerinin kendilerinden üstün olmadığını vurgulayan Yanal, sözlerini şöyle noktaladı: "Artık ligde oynayacağımız oyuna iyi konsantre olmak ve oyuncularımızı iyi belirlemek zorundayız. Birçok oyuncumuzun performansa adapte ve konsantre olması gerekiyor. Rakibimiz bizden iyi değildi, bizi geçebilecek kadar iyi değildi. Bizden iyi olmadıkları kesin. Bizden iyi olmayan bir takıma elendiğimiz için, bizden iyi mücadele etmeyen bir takıma elendiğimiz için üzüyor. Biz doğru yoldayız. Mücadele etmek ve oynamak adına ama bunu sonuçla birleştirmekte zorlanıyoruz. Kıracağız, bu kırılacak. Yapacak bir şey yok. Önümüzde önemli bir derbi var. Sezonu olabilecek en üst sırada tamamlamalıyız."