Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan programda Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu, "Caner iyi hücma çıkıyormuş, iyi orta yapıyormuş. Caner'in arka tarafı 3. köprü gibi rahat geçiyorlar" dedi.

İşte Toroğlu'nun yorumları:

"Negredo, Lens neyin rotasyonu. Sen bu oyuncuları alıyorsun bu oyuncular rotasyon oyuncusu falan değil. Bu oyuncular ilk 11'de sürekli oynayabilecek oyuncular baktığında.

Hakemler'e salladığın zaman kendini kurtarıyorsun, futbolcuları kurtarıyorsun, yöneticileri kurtarıyorsun.

Biz şimdi Şenol Güneş'e soruyoruz. Şenol güneş eski Şenol Güneş değil. Cenk ile Negredo nasıl yan yana oynar. Mağlupsundur galip gelmen lazım öyle oynar bu oyuncular beraber yoksa yan yana oynayamaz. Beşiktaş, Cenk'e göre oynuyor. Beşiktaş'ın stili Cenk'e göre. Negredo hem öne hem arkaya giden oyuncu.Ya Negredo'yu oynat ya Cenk'i.

Ya da Beşiktaş futbolcusu maç seçiyor. Aynı takımı 3 gün sonra göreceksiniz. Bunların hepsi otorite boşluğudur. Şenol Güneş'in otoritesini de yönetime sorun.

CANER'E TEPKİ

Caner iyi hücma çıkıyormuş, iyi orta yapıyormuş. Caner'in arka tarafı 3. köprü gibi rahat geçiyorlar... Gelen hücumlara bakın 3. köprü gibi, Tem otoyolu gibi. Caner sahte oynuyor kapatamıyorlar orayı. Bunları kim yapacak Şenol Güneş yapacak. Beşiktaş ilk yarı iki kişi eksikti. Negredo ve Cenk. Bana Oğuzhan'ın bir tane büyük maç kazandırdıgını göstersenize. Yok çünkü."

"Beşiktaş böyle oynarsa Avrupa'da bir halt olamaz. O zaman futbolcu maç seçiyor. Ben ona bakarım. Oğuzhan maç sonu açıklama yapıyor; "Milli aradan sonra Cuma günü maça çıktık. Salı günü yine maça çıkacağız. Sürekli maçlar oynuyoruz." dedi. Onun için o paraları veriyorlar onlara. Gitsinler 2. lige oynasın. Oynayacaksın tabii. Beşiktaş kaptanının şu açıklamayı vermesi acizliktir. Oğuzhan'ın menajerini sezon başı çağırdınız ve 10 milyon euro teklif getir, verelim dediniz, kimse vermedi. Bu kadar net söylüyorum. Hayır desinler.

Negredo'yu bozdun artık. Bundan sonra zor iş alırsın. Cenk veya Negredo biri oynayacak. Cenk senin iyi elemanın. Negredo'ya iyi paralar verdin aldın ama Cenk çok ayrı sttillerde oyuncu.

Negredo pas alamıyor. Ön direğe koşuyor top arkaya atılıyor, arkaya koşuyor top ön tarafa atılıyor. Negredo'yu iyi izleyin." (Radyospor)