Fenerbahçe'yi eleştiren Erman Toroğlu sarı-lacivertli takımın yıldızı Volkan Şen'e "İhtiyar kadınlar gibi konuşuyor vıdı vıdı..." diyerek sert çıktı

Sarı-lacivertli takımın yaşadığı sıkıntıları dile getiren Erman Toroğlu yönetimin artık yakasından düşmesi gerektiğini söyledi.

YAKASINDAN DÜŞÜN
Toroğlu "Şu artık net bir şekilde gözüküyor: Bu Fenerbahçe yönetimi, başkan dahil Fenerbahçe'nin başından gitmeliler. Fenerbahçe'nin yakasından artık düşün. Fenerbahçeli taraftara verdikleri eziyet, işkence son bulsun. Fenerbahçe kalkanının arkasına gizlenerek kabadayılık yapmasınlar. Eğer gitmezlerse bu taraftar yemin ediyorum çok enteresan şeyler yapabilir. Çok değişik tepkiler koyabilirler. Başkan ve yönetimle alay etmeye başlarlarsa o daha da acı olur. Çünkü, Galatasaray taraftarları, Beşiktaş taraftarları resmen alay ediyorlar. Yazık oluyor Fenerbahçe'ye." ifadeleriyle bunu dile getirdi.

VOLKAN ŞEN İHTİYAR KADIN GİBİ
"Volkan Şen ne yapıyor oynadığı maçlarda bir düşünün. 15 dakika rakiple konuşuyor, 20 dakika hakeme itiraz ediyor! Ne bir tehlikeli orta var, ne bir tehlikeli şut var. İhtiyar kadınlar gibi konuşuyor vıdı vıdı..."