Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Beyaz TV yorumcusu Ergün Penbe ve Ahmet Çakar'ın paylaştığı bilgiye göre Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı. Hafta sonu oynanacak Akhisar mücadelesinde takımın başında Fatih Terim'in olması bekleniyor. Ayrıca Egün Penbe'de teknik ekipte yer alabilir.

GALATASARAY İÇİN ÖNCE TUCHEL İDDİASI

İddiayı gündeme taşıyan Ergün Penbe ilk olarak, "Sevgili Başkanım Dursun Özbek, lütfen sesimize kulak ver Fatih Terim'i göreve getir. Galatasaray yönetimi Tuchel ile görüştü. Çok sağlam bir bilgi, Cenk Ergün de yalanlamayacaktır" ifadesini kullanırken, daha sonra sarı kırmızılıların Fatih Terim ile anlaştığını söyledi.

GALATASARAY FATİH TERİM İLE SÖZ KESTİ

Galatasaray'ın Fatih Terim ile anlaştığı bilgisini paylaşan Ergün Penbe, "Büyük ihtimalle Fatih Terim, özlediği yuvasına geri dönecek. Yarın açıklama gelebilir. Bir aksilik olmazsa, bir sonraki maçta takımın başında olacak" dedi.

DURSUN ÖZBEK'E FATİH TERİM BASKISI

Penbe daha sonra, "Fatih Terim geldiği zaman Florya'da birkaç kıyım yapacaktır muhtemelen. Bunu bilen ve istemeyen kişiler de, Fatih Terim'in gelmesini istemiyor ve Fatih Terim'in gelmemesi için Dursun Özbek'e baskı yapıyor" ifadesini kullandı. (ajansspor)