Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral FM'le birlikte 15 ulusal ve 200 yerel bölgesel radyodan ortak canlı yayınlanan "Mehmet'in Gezegeni Seçim Özel" programında Mehmet Akbay'ın sorularını yanıtladı.

Başkan Erdoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne sözlü hakaret iddiasının yargıya taşınacağını söyledi. Erdoğan, "Yargının bu konuda vereceği karar önünü kesebilir" diye konuştu.

YARGININ VERECEĞİ KARAR İMAMOĞLU'NUN ÖNÜNÜ KESEBİLİR

Erdoğan şöyle konuştu; “Bu zatın söylediği sözlerin hepsi yalan. Ordu Valisine yaptıkları terbiyesizlik. Bu ülkenin valisine it diyemezsiniz. Ben ona it demedim, basitleşme dedim. Görsel medya ortada. Oradaki bütün polislerin kayıtları ortada, ben bunu demedim diyorsun, oradan kurtarmaya çalıştı. Aynı zamanda bizim polisimize hakaret etti. Bunlar yalan üzerine işlerini bina ettiler. Bu konuda işi Ordu Valisi yargıya götürmesi halinde ki götürecek, polislerimizde hakeza, bu konuda yargının vereceği kararı bilemem. Yargının vereceği karar bu işte önünü kesebilir” dedi.