GÜÇLERİ YETİYORSA 'ERDOĞAN'I BRÜKSEL'E SOKMAM' DESİNLER

SORU: NATO zirvesi için Brüksel'e gideceksiniz? Brüksel Belediye Başkanının sözleri oldu: Erdoğan yandaşlarının gösteri yapmasına izin vermeyeceğiz dedi...

CEVAP: Brüksel Belediye Başkanı kendi işine baksın. Sokaklarını temizlesin. Belkçika'nın NATO'daki temsilini üstlenenler konuşsunlar. Ben kalkıp da Brüksel Belediyesi'ni ziyaret etmiyorum. Bu noktada Belçika yetkililerini de ziyaret etmiyorum. Ben Belçika'da yapılacak NATO zirvesine katılıyorum. Belçika yetkililerin gücü 'Ben Erdoğan'ı Brüksel'e sokmam' diyorlarsa çıksınlar bunu açıklasınlar. Ben zirveye gidiyorum zırvaya değil... NATO terörle mücadelede rol almayacaksa neden var?

ANA MUHALEFET AKIL VERMESİN! KENDİ AKLINA KENDİNE SAKLASIN

Adalet Bakanımız ABD'de görüştü. Ben sayın Trump'a da belgeleri takdim edeceğim. Bu işi sonuna kadar kovalayacağız. Bana göre ABD, FETÖ'nün adeta bir kuluçka yuvası haline gelmemeli. Kaçanların adeta gittiği barındığı yer konumunda. Avrupa'da da Almanya. FETÖ'nün arkasında nelerin yattığını 15 Temmuz'u yaşayanlar gayet iyi biliyor.

SORU: Muhalefet ABD'nin YPG'ye yaptığı yardımlar gündemdeyken bu ziyaret gözden geçirilmeliydi dedi.

CEVAP: Önce bunların siyaset öğrenmesi lazım. Siyaseti bilmeyenlere cevap vermenin anlamı yok. Biz neyi ne zaman gözden geçireceğimizi biliriz. Ana muhalefetin aklına ihtiyaç yok, onlar kendi aklını kendilerine saklasınlar.

BU ZİYARET ABD-TÜRKİYE İLİŞKİLERİNDE MİLAT OLACAK

Ben bu ziyaretimi Türkiye-ABD ilişkilerinde bir milad olarak görüyorum. Bu ziyaret yeni milat olacaktır inşallah.