Fenerbahçe Futbol A Takımı Direktörü Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra ligde 4 maçta 10 puan toplamayı başarırken, oyun anlayışında da önemli ilerleme kaydetti.

Özellikle de eski teknik direktör Erol Bulut'un çok eleştirildiği 'topu rakibe verme ve orta yapma' konularında sarı-lacivertliler istatistiklere de yansıyan olumlu ilerlemeler gerçekleştirdi.

HER İDMANDA ÜSTÜNDE DURUYOR

Bu düzelmede Emre Belözoğlu'nun her antrenman ve her maçta oyuncularına aynı telkinlerde bulunmasının da büyük payı var. Belözoğlu, oyuncularına sürekli "Topun kıymetini bilin. Kolay kaybetmeyelim" diyerek hem top kaybını azaltmayı hem de orta sayısını düşürmeye çalışıyor. Sarı-lacivertli futbol adamının hedefi çok daha fazla pas ve pas isabeti, aynı zamanda orta isabeti yüzdesini artırmak.

ALTAY BAYINDIR İDMANLARA BAŞLADI

Fenerbahçe'nin Başakşehir maçı öncesi yaptığı idmanda sakatlanan ve sağ el bileğinde kırık tespit edilen kaleci Altay Bayındır ameliyatı sonrasında ferdi idmanlara başladı.

Tek eliyle antrenman yapan Altay Bayındır, o anları Instagram hesabından paylaştı. Sarı-Lacivertli taraftarlar da genç kaleciye destek mesajları atarak bir an önce sahalara dönmesi yönünde temennide bulundular.