Elbistan Belediyesi, Başkan Durmuş Küçük liderliğinde Ramazan ayının ilk iki gününde Aşevi'nde pişirilen sıcacık yemekleri, Kent Konseyi Ramazan Çadırı ve 14 mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Elbistan Belediyesi Aşevindeki personelleri tarafından hazırlanan yemekler, belediyeye ait yedi araçla ilçe merkezindeki 14 mahallede önceden belirlenen 14 bin kişinin evlerine kadar ulaştırıldı.

Elbistan Aşevi’ndeki iftar yemeği çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ramazan ayı iftarlarının Elbistan Belediyesi’nin 24 yıldır bu güzel geleneği olduğunu belirterek kendileri tarafından da devam ettirdiğini söyledi.

Ramazan ayının ilk günü gazeteci ve vatandaşlarla bir araya gelen Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ramazan ayının merhamet, sevgi, şefkat, paylaşma gibi önemli erdemlerle Müslümanların manevi kazancının arttığı bir ay olduğuna belirtti. Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, “Elbistan’ımızda yaşayıpta sofrasında sıcak yemeği olmayan hemşerilerimizin en azından Ramazan ayı boyunca yanlarında olmak istiyoruz. Elbistanlı hayırsever esnaflarımız ve hemşerilerimizinde büyük katkısı ve gerek Zabıta, gerek Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz gerekse Sosyal İşler Müdürlüğümüzün kolektif ve müşterek hizmetleri sonucunda bu güzel gelenek devam ediyor. Aşevimizde pişen yemekler 14 mahallemizde Ramazan ayı boyunca dağıtılacak” ifadelerini kullanmıştı.

Elbistan Belediyesi, bu yıl 14 bin kişiye yemek dağıtımı yaptı. Başkanı Durmuş Küçük tarafından organize edilen iftar yemeğinin haricinde Ayrıca, ramazan çadırında da günlük bin kişilik yemek ikramı yapıldı