Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrası haberler peş peşe geliyor. Türkiye'nin birçok noktasından ekipler anında bölgeye sevk edilirken, arama kurtarma çalışmaları da büyük bir titizlikle devam ediyor.

13. SAATTE BİR MUCİZE DAHA

Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz altındaki 1 kişiye daha ulaşıldı. Habertürk TV muhabirinin aktardığına göre, enkaz altından çıkarılan kadının ellerini ve bacaklarını hareket ettirdiği görülürken "Allahım çok şükür olsun" dediği öğrenildi.

12 SAAT SONUNDA 1 KİŞİ DAHA KURTARILDI

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde enkaz altından 12 saat sonra bir kişi daha çıkarıldı.

11 SAAT SONRA GELEN İYİ HABERLER

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), biri Elazığ merkezde biri Maden ilçesine bağlı Gezin'de olmak üzere 11 saat sonra iki kişinin daha enkaz altından kurtarıldığı bildirildi. Açıklamada, "Elazığ'da görev yapan arama kurtarma ekiplerimiz az önce biri Gezin'de, biri de merkezde olmak üzere, iki kişiyi daha enkaz altından sağ olarak kurtarmıştır" ifadelerine yer verildi. Öte yandan depremden 11 saat sonra kurtarılan kişilerin enkaz altından çıkarıldığı sıralarda televizyonlar da canlı yayındaydı.

1'ÇOCUK 3 KİŞİ KURTARILDI

Elazığ'da meydana gelen depremde yıkılan 4 katlı apartmanın enkazından 12 yaşındaki bir çocuk sağ çıkarılmıştı. Mustafa Paşa Mahallesi'nde ise deprem 7 ve 8 saat sonra enkazdan 2 kadın kurtarılmıştı.