Bir dönem fırtına gibi esen Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Luís Nazário de Lima şimdilerde 40 yaşında ve oldukça kilo almış durumda.


Ibiza’da tatil yapan Ronaldo, üzerinde beyaz bir gömlek gözünde yüzünü saklayan güneş gözlüğü ve üzerinde kırmızı bir şortla, plajda dolaşırken objektiflere yakalandı.

Oyunculuk kariyeri boyunca dünyadaki en güçlü forvetlerden biri olarak kabul edilen Brezilyalı, ünlü futbolcu uzun ve başarılı kariyerinin ardından 2011'de profesyonel futboldan resmi olarak emekli olduğunu açıkladı.

O günden sonra rahat yaşam tarzıyla gündeme gelen efsane futbolcu Luís Nazário de Lima’nın nispeten rahat yaşam tarzının vücudunun üzerinde de etkisi açıkça görülüyor. Ünlü futbolcunun oldukça kilo aldığı gözlerden kaçmıyor.

Kilolarının basında gündeme gelmesine tepki gösteren Ronaldo, Pazartesi günü düzenlenen FIFA töreninde konuştu, "Yaşadığımız dünyada kilo almamın bu kadar önemsenmesi edeniyle gerçekten şok oldum. Dürüst olmak gerekirse neden bunun kadar önemli olduğunu bilmiyorum." Dedi.

his eyes shielded behind a pair of heavily tinted sunglasses

Meanwhile: The World Cup winner's namesake Cristiano Ronaldo has also been enjoying a break on the Balearic party island