Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Ali Köse'nin 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili yaptığı değerlendirmede FETÖ üzerinden cemaatleri hedef alan skandal sözleri tepki çekmeye devam ediyor.

NEDİM ŞENER YANLIŞ KİŞİYLE RÖPORTAJ YAPTI

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, katıldığı yayında gazeteci Nedim Şener'in Köse ile yaptığı röportaja tepki göstererek 'Nedim Şener yanlış kişiyle röportaj yapmıştır. Söylediği sözlere bakarak nasıl biri olduğunu anlaman lazımdı. Sana bu cemaatlerden bir zarar geldi mi?' dedi.

BANA 500 TANE FETÖ CEMAATİ SAYSIN

Sofuoğlu, cemaatlerin hedef tahtası haline getirilerek bir çok saldırıya uğradığını belirtti. Ali Köse'nin sözlerine tepki gösteren Sofuoğlu şöyle konuştu 'Bana 500 tane FETÖ cemaati saysın. Lafın gelişi konuşma, yuvarlak ifade olur mu? Bu olur mu yani? Bana adli vakaya karışış bir tek cemaat lideri göster. Her canı sıkılan dönüyor cemaatlere tokat atıyor. Senin bu cemaatlerden alıp veremediğin nedir. Kendi camisine gelen kitlesiyle sohbet ediyor. Sanane. Sana bu cemaatlerden bir zarar geldi mi? Kaç kişiye İslam'ı anlattın. Kaç kişi senin elinde namaza başladı. Bunların elinde başladı ama. İçkiyi bırakanlar oldu.'